Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les fotografies seleccionades al concurs “Mataró viu l’esport 2016” d’Instagram s’exposen a la Fundació Iluro

Escoltar

Les fotografies seleccionades al concurs “Mataró viu l’esport 2016” d’Instagram s’exposen a la Fundació Iluro

El concurs ha rebut 483 fotografies de les que s’exposen 120 a la Fundació Iluro



L’alcalde, David Bote, el regidor d’Esports, Josep Maria Font, el president de la Fundació Iluro, Pere Carles i el president de la Unió Excursionista de Mataró (UEC), Daniel Tabares, tenen previst inaugurar avui, 15 de març, la primera exposició de fotografies que han participat en el concurs fotogràfic d’Instagram “Mataró viu l’esport 2016”. Durant el transcurs de l’exposició es donaran a conèixer els guanyadors de les quatre categories, relacionades amb un seguit d’etiquetes d’aquesta xarxa social.



Des del mes de juny s’han reunit 438 fotografies i d’aquestes s’ha fet una preselecció mensual fins arribar a les 120 seleccionades que s’exposen des d’avui, 15 de març, i fins al 16 d’abril a la Fundació Iluro. 




Els guanyadors



El jurat ha estat format pel regidor d’Esports, Josep Maria Font, l’artista Pere Coll, l’atleta Joan Tolrà i el responsable de formació i tecnologia de la secció de Foto-Cine de la UEC Mataró, Ferran Terra. El seu veredicte ha establert que el Premi d’Honor, valorat en 300 € per a l’autor que més fotografies se li seleccionin entre les 25 darreres finalistes indistintament de l’etiqueta, sigui per Josep A. Álvarez Roman. Els altres guanyadors han estat Irene Mestre com a primer premi, Mireia Álvarez en el premi juvenil i Arcadi Martin en el premi de les Santes Esportives.