Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les platges de Mataró tindran una hora més de socorristes i hi haurà servei diari fins la fi de les vacances escolars

Escoltar

Les platges de Mataró tindran una hora més de socorristes i hi haurà servei diari fins la fi de les vacances escolars

El servei es prestarà de 10 a 19 h tant en temporada mitja com alta

El servei de vigilància, salvament i socorrisme es posa en marxa aquest cap de setmana a tres de les quatre platges de Mataró. La novetat d’aquest estiu és que hi haurà presència de socorristes a les platges durant una hora més al dia i, a més, el servei es prestarà a diari durant tot el llarg de les vacances escolars.

 


Des del dissabte 13 de maig i fins al diumenge 11 de juny el servei es prestarà els caps de setmana de 10 a 19 h a les platges de Varador, Callao i Sant Simó.

 


A partir del 17 de juny i fins a la finalització de les vacances escolars l’11 de setembre, el servei es començarà a prestar en condicions de temporada alta: a diari i a les quatre platges de Mataró (sumant la platja de Ponent a les anteriors). Durant tot l’horari de servei, hi haurà presència de 16 persones treballant.

 


L’estiu de 2016 es va prestar una hora menys de servei, de 10 a 18 h en temporada mitja i d’11 a 19 h en temporada alta. A més, durant el mes de setembre el servei es prestava només els caps de setmana.

 


El servei de salvament i socorrisme comptarà amb 3 punts d’assistència sanitària (platges de Ponent, Varador i Callao), 2 torres de vigilància, una a la platja del Varador i l’altra a la platja del Callao, 3 cadires de vigilància (2 a Varador i 1 a Callao) i 1 mòdul d’intervenció immediata a Sant Simó. Totes les platges tindran banderes informatives sobre l’estat de la mar i sistema de megafonia coordinat amb el servei de vigilància, socorrisme i salvament.
El servei, que será prestat per Creu Roja, disposarà també de dues cadires amfíbies. Com a novetat, aquest any s’hi instal·laran quatre línies de vida, enlloc de les dues instal·lades en anys anteriors, per ajudar als banyistes que ho precisin a accedir a l’aigua.