Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les targetes integrades del transport públic comprades al 2016 es poden seguir utilitzant fins al 31 de desembre

Escoltar

Les targetes integrades del transport públic comprades al 2016 es poden seguir utilitzant fins al 31 de desembre

Les màquines de Mataró Bus s’han modificat perquè segueixin acceptant aquests títols

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha prorrogat fins al 31 de desembre de 2017 la caducitat de les targetes integrades comprades durant l’any 2016. La congelació de les tarifes del transport públic ha motivat l’ampliació del termini de validesa dels títols de transport adquirits durant l’any 2016, de manera que siguin acceptats fins a final d’aquest any.



D’aquesta manera, les targetes integrades de 2016 que havien estat estrenades, la validesa de les quals hagués finalitzat el 28 de febrer de 2017 –o el 31 de març en el cas de les targetes trimestrals o de 90 dies consecutius– es poden fer servir excepcionalment fins el 31 de desembre de 2017.



La concessionària del servei Mataró Bus, l’empresa Corporación Española del Transporte, SA, ha modificat els paràmetres de les màquines validadores perquè no rebutgin aquests títols del 2016. Així mateix, s’han posat avisos a tots els autobusos i al web de Mataró Bus per informar que els títols del 2016 seran vàlids fins al 31 de desembre.




 


Nova T-Mes bonificada per a persones en situació d’atur




D’altra banda, l’ATM ha posat en marxa a partir del dia 1 de març la T-Mes (abonament mensual personal i intransferible) bonificada per a persones en situació d’atur. El seu preu és 9,95 € (equivalent al d’una targeta T-10 d’1 zona). El requeriment d’accés a aquesta bonificació és la presentació d’una certificació específica emesa pel SEPE (Servicio Público de Empleo Estatal), SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) o els Serveis Socials municipals.