Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola Municipal de Música agruparà en dues seus les classes d'instrument a partir del curs que ve

Escoltar

L'Escola Municipal de Música agruparà en dues seus les classes d'instrument a partir del curs que ve

La nova licitació per a la gestió de l'EMMM augmenta fins a un 41 % l'import màxim d'adjudicació del contracte

L’Escola Municipal de Música disposarà de 12 seus el curs que ve, per tal de seguir amb l’aposta de tenir presència a tota la ciutat. Les classes d’instrument, però, s’agruparan en dues úniques seus per potenciar la interacció entre alumnes de diferents instruments i crear més clima d’escola. La intenció també és crear conjunts instrumentals més grans i/o musicalment més atractius i, en general, facilitant espais de creació artística més amplis i diversos. Les dues seus seran l’Escola Angeleta Ferrer i l’Escola Anxaneta. 

 


Es mantindrà l’oferta descentralitzada dels programes d’”Iniciació” i “Música en família” i es reforçarà l’àrea de comunitat per consolidar els projectes “Escoles Orquestrals” i “Musicacció”, i també iniciar-ne de nous. Aquests projectes de música comunitària, que volen facilitar l’accés de tothom a la música i contribuir a la cohesió social, ja arriben a més de 600 alumnes.






Seus d’instrument


L’Escola Angeleta Ferrer (plaça de Ventura Ametller 1-3) acollirà les classes de clarinet, saxo, flauta travessera, trompeta, trombó, trompa, bombardí, tuba, baix elèctric, guitarra elèctrica, contrabaix, piano i teclats, bateria i percussió, veu, gralla, flabiol i acordió diatònic. Els conjunts que hi haurà en aquesta seu seran: combos, conjunts de música tradicional, cors escènics, english choirs, big bands, bandes, batucada en família, conjunts d’adults i ensembles de menuts.


L’Escola Anxaneta (carrer d’Antonio Solís, 2) serà la seu on s’impartiran classes de violí, viola, violoncel, guitarra, piano i flautes de bec. Els conjunts que hi haurà seran: orquestra de corda, orquestra simfònica, orquestra de guitarres, conjunts de flautes de bec, música de cambra, conjunts de pianos, ensembles de menuts i grup de guitarra-acords. També s’impartiran classes de llenguatge musical.






Nova licitació del servei


S’ha aprovat el plec de clàusules administratives i tècniques particulars que regiran la contractació del servei de direcció pedagògica, docència i vigilància dels diferents programes educatius i les activitats de l’Escola Municipal de Música.

 


L’import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte és de fins a 1.530.438,00 €, exempt d’IVA, pels dos cursos de durada inicial del contracte. El pressupost inicial és un 41% superior al de l’última licitació. A efectes de determinació del procediment aplicable, i tenint en compte la possibilitat de pròrroga per 2 cursos addicionals i les possibles modificacions contemplades al plec de clàusules administratives, el valor estimat del contracte és de 3.520.007,40 €.