Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya d'Imatge 2017- Fotosub

Escoltar

Mataró acull aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya d'Imatge 2017- Fotosub

La prova reunirà els 42 participants més destacats de la fotografia i el vídeo submarí

El litoral mataroní acollirà els propers 27 i 28 de maig el Campionat de Catalunya Imatge 2017-Fotosub en la categoria de Fotografia subaquàtica. Serà la primera vegada que se celebra al Maresme aquesta prova que reuneix les càmeres més destacades de la fotografia i el vídeo submarí de Catalunya.

 


El Campionat de Catalunya d’Imatge submarina fa conviure les dues grans competicions federatives dedicades a la captació d’imatges en immersió amb escafandre autònom: fotografia submarina i vídeo submarí. El marc temàtic per a la competició de foto serà l’opistobranquis –llimac de mar- i la temàtica pel vídeo és la posidònia oceànica. El concurs tindrà lloc de 8 a 16.30 h, tant dissabte com diumenge.

 


Està previst es disputin el campionat 42 participants: 11 equips de 22 participants de fotografia submarina i 10 equips de 20 participants de vídeo submarí.

 


El lliurament de premis està previst pel diumenge 11 de juny a les 12 h a l’Hotel Atenea Port Mataró. Després, entre el 21 de juny i el 12 de juliol, les fotografies i vídeos del campionat d’exposaran a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pompeu Fabra.

 


El Campionat de Catalunya d’Imatge 2017 - Fotosub està organitzat per la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) en col·laboració amb la Societat d’Activitats Subaquàtiques de Mataró (SPAS), amb el centre de busseig Blaumar i amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, de Port Mataró, de la Diputació de Barcelona i de l’empresa especialitzada en activitats subaquàtiques Cressi.