Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la 2a ronda de l’Eurolliga de Waterpolo Femení

Escoltar

Mataró acull la 2a ronda de l’Eurolliga de Waterpolo Femení

Els partits es disputaran els dies 13,14 i 15 de gener al Centre Municipal El Sorrall



El regidor d’Esports, Josep Maria Font, i el president del Centre Natació Mataró, Joan Gros, han presentat avui els partits de la 2a ronda de l’Eurolliga de Waterpolo Femení que es portaran a terme el proper cap de setmana al Centre Municipal d’Esports “El Sorrall”. A Mataró jugaran els equips del grup B, el grup A ho farà a Sabadell, i els altres dos grups a Grècia i a Itàlia. 




Entre els equips participants del grup B hi ha l’equip rus Kinef Kirishi, l’italià RN Bogliasco Bene i dos equips catalans, el Centre Natació Sant Andreu i les amfitriones, La Sirena Centre Natació Mataró.






El calendari




Divendres 13 de gener: a les 19.30 h, s’enfrontaran La Sirena CNMataró contra l’italià RN Bogliasco Bene i a les 21.15 h, serà el torn del CN Sant Andreu contra el rus Kinef Kirishi.






Dissabte 14 de gener: a les 17 h, hi haurà el partit internacional entre el RN Bogliasco Bene i el Kinef Kirishi i a les 18.45 h, serà el torn de La Sirena CN Mataró contra el CN Sant Andreu.




Diumenge 15 de gener: a les 11 h jugarà el RN Bogliasco Bene conttra el CN Sant Andreu i a les 12.45 h La Sirena CN Mataró contra el Kinef Kirishi.






Els dos primers classificats de cada grup passaran a una ronda de quarts de final de la màxima competició europea.