Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la primera edició de l'Open N3 Beach Tennis Mataró i el Campionat de Catalunya per Equips

Escoltar

Mataró acull la primera edició de l'Open N3 Beach Tennis Mataró i el Campionat de Catalunya per Equips

Les dues proves són del circuit nacional de tennis platja de la Real Federación Española de Tenis i de la Federació Catalana de Tennis

Les platges de Mataró acolliran, el proper cap de semana del 14 i 15 d’octubre, la primera edició de l'Open N3 Beach Tennis Mataró i el Campionat de Catalunya per Equips, tots dos organitzats pel Club Beach Tennis Montgat, juntament amb la Federació Catalana de Tennis i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona i Consell Català de l’Esport. Els dos tornejos s'inclouen dins el conjunt de proves del circuit nacional de tennis platja de la Real Federación Española de Tenis (RFET) i de la Federació Catalana de Tennis.


Open N3 Beach Tennis Mataró
L’Open és una de les proves incloses dins el calendari del circuit nacional de tennis platja que organitza i dinamitza la RFET, així doncs és una prova puntuable per al rànquing nacional. Es preveu una participació aproximada d’uns 80 jugadors i jugadores distribuïts entre la 1a categoria federada i la 2a categoria amateur. El sistema de joc seran partits classificatoris dins un quadre de 16 parelles, garantint així que les parelles juguin un mínim de 3 partits a 2 sets amb super tie-break a 10 punts en cas d’empat a un set.


Campionat de Catalunya per equips
El Campionat de Catalunya per Equips és una prova única en el seu format i Catalunya és pionera dins l’estat espanyol en l’organització d’aquesta prova. Els equips son formats per un mínim de tres jugadors i tres jugadores i un màxim de quatre i quatre. En cada eliminatòria s’organitzen tres enfrontaments: un partit de dobles masculí, un de dobles femení i un de dobles mixt. L’equip que aconsegueix dues victòries dels 3 partits, guanya l’eliminatòria i passa de ronda.
Igual que l’Open, el sistema de joc son partits classificatoris per tal d’aconseguir, en finalitzar el torneig, tenir un rànquing de les posicions en les que ha quedat cada equip. El quadre està format per un màxim de 16 i s’hi poden presentar equips de qualsevol club de tennis i de tennis platja de Catalunya que estiguin afiliats a la Federació Catalana de Tennis.