Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el Juny Associatiu per donar valor a la tasca d’entitats, col·lectius i associacions

Escoltar

Mataró celebra el Juny Associatiu per donar valor a la tasca d’entitats, col·lectius i associacions

Per primera vegada s’ha posat en marxa un concurs d’InstagramL’Ajuntament, sota el lema Motivació + Emoció + Compromís, ha organitzat el Juny Associatiu, un seguit d’activitats adreçades al teixit associatiu i a tota la ciutadania per donar valor a la tasca de les associacions i els col·lectius que treballen desinteressadament en la millora de la societat. 
Els principals objectius del Juny Associatiu són dos. Per una banda donar a conèixer algunes claus i facilitar eines perquè les mateixes entitats puguin incentivar la participació ciutadana i generar interès ciutadà cap a les activitats que organitzen de forma esporàdica o de forma regular durant l’any. D’altra banda, les activitats volen animar als mataronins a conèixer la diversitat d’associacions, entitats i col·lectius que hi ha a la ciutat així com els mecanismes de participació en la vida social i política de Mataró.
El programa inclou prop d’una desena d’activitats entre les que destaca la 20a Nit de la Solidaritat que se celebrarà el proper 16 de juny, a les 20h, al Casal de l’Aliança. Aquesta vetllada comptarà amb la conferència de l’activista en Drets Humans, Meir Margalit, que posarà l’accent en els Drets Humans en l’era postmoderna.


 


Concurs a Instagram 
Per primera vegada, i amb l’objectiu de fer més visible la tasca d’entitats, s’ha organitzat un concurs fotogràfic a través de la xarxa social Instagram. Les fotografies es poden penjar durant tot el mes de juny, de l’1 al 30 de juny del 2017, i poden optar als premis de les següents categories:
-La fotografia que millor reflecteixi l’activitat de les associacions de Mataró feta des del perfil d’Instagram d’una entitat i ha d’anar acompanyada del hashtag #junyassociatiu2017. El premi és de 100 €.
-La fotografia que millor reflecteixi l’activitat de les associacions de Mataró feta des del perfil d’Instagram d’una persona a títol individual i ha d’anar acompanyada del hashtag #junyassociatiu2017. El premi és de 100 €.
-La millor fotografia que mostri el funcionament intern de les entitats i que pot estar feta des d’un perfil particular o des del perfil d’una entitat, ha de portar el hashtag #junyassociatiu2017 i opta a un premi de 100 €.
-La fotografia més votada pel jurat popular, amb més vots emesos i més “m’agrada”, tindrà també 100 € de premi.