Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la primera Mostra de Cinema de Muntanya

Escoltar

Mataró celebra la primera Mostra de Cinema de Muntanya

La Mostra es farà els dies 6 i 13 de juny al Cinema Foment



El regidor d’Esports, Josep Maria Font, el president de la Unió Esportiva de Catalunya a Mataró (UEC), Daniel Tavares, i el president de l’Agrupació Científica Excursionista de Mataró, Víctor Ligos, han presentat la Mostra de Cinema de Muntanya de Mataró, una nova iniciativa que arribarà al Cinema Foment els propers 6 i 13 de juny. 




Els passis es faran els dies 6 i 13 de juny al Cinema Foment (carrer Nou, 11) i les entrades són gratuïtes amb l’únic requisit de col·laborar amb la campanya de recaptació d’aliments de Càritas que demanen l’aportació d’oli, llet, lleguts cuits i sucre.






La programació




6 de juny: A les 19 h es projectarà la pel·lícula “Hem fet el cim!” sobre la primera expedició catalana que va pujar l’Everest l’any 1985. A les 20 h, serà el torn de “Homo Montserratinus”, un documental de Samuel Colomer sobre l’escalada. A l'acabar està previst una taula rodona.




13 de juny: A les 20 h es projectarà el film “Freedom under load” de Pavol Barabas que va guanyar el Gran Premi FEEC a la millor fotografia en el Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. A les 21 h, es podrà veure “La liste” de Guido Perrini que va ser Premi Grandvalira al millor film d’Esports de Muntanya 2016 en el Festival de Cinema de Muntanya de Torelló.




Com activitats complementàries, està previst la xerrada “20 anys de freeride als Pirineus”, el 9 de juny, a les 20 h a la sala d’actes de la UEC, a càrrec de Joan Masferrer. I també l’exposició-homenatge “Viu la muntanya” de fotografies de Vicenç Aris. La mostra es podrà veure a la sala d’exposicions de l’Agrupe i la UEC.