Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró condemna l'últim atemptat terrorista a Londres

Escoltar

Mataró condemna l'últim atemptat terrorista a Londres

El doble atac de dissabte a la nit ha deixat 7 morts i 50 feritsL’alcalde, David Bote, ha presidit aquest dimarts 6 de juny, a les 12 h, un minut de silenci davant l’Ajuntament en senyal de condemna i rebuig a l’atac terrorista que va tenir lloc a Londres la nit de dissabte, i en defensa de la llibertat, la democràcia i la convivència. 

 


L’atac terrorista va deixar un balanç de 7 morts i 50 ferits. Una furgoneta que circulava pel pont de Londres va envestir els vianants que eren a la vorera. Després de l’atropellament, els atacants van voler continuar el seu atac i es van dirigir cap a Borough Market. Allà van aturar la furgoneta i van baixar del vehicle tres homes armats amb ganivets que van apunyalar indiscriminadament els vianants amb qui es creuaven pel carrer. La policia va abatre a trets els tres atacants.

 


Un ciutadà espanyol de 38 anys està desaparegut des que es van produir els atemptats. L’última vegada que se’l va veure va ser al voltant de Borough Market, on s’hauria enfrontat a un dels atacants.