Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró es promociona a la Fira Expovacaciones de Bilbao per captar nous públics

Escoltar

Mataró es promociona a la Fira Expovacaciones de Bilbao per captar nous públics

Els visitants a l’estand entraran en un sorteig de dues estades de cap de setmana a la ciutat

Mataró participa per primera vegada a la fira Expovacaciones de Bilbao, que se celebra del 5 al 7 de maig. Es tracta d’una fira adreçada a públic final que l’any passat va rebre més de 85.000 visitants. La regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, visitarà la fira i té prevista una trobada amb el regidor de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Treball de Bilbao, Xabier Otxandiano.

 


Amb la voluntat de captar nous públics, Mataró tindrà un mostrador propi dins l’estand de turisme de la Diputació de Barcelona, que es presenta sota el lema "Barcelona askoz ere gehiago da” (Barcelona és molt més).

 


La 38a edició d’Expovacaciones se celebra al Bilbao Exhibition Centre. S’hi presentarà l’oferta turística d’arreu del territori espanyol i també la d’una dotzena de països estrangers. Enguany destaca la presència de Japó com país convidat i la de Madagascar en qualitat de “paradís per descobrir”.


Sorteig de dues estades de cap de setmana a Mataró

Els visitants que s’adrecin a conèixer l’oferta turística de Mataró podran participar en el sorteig de dues estades de cap de setmana a la ciutat: una estada de dues nits per a dues persones en un bungalow (MP) al Càmping Barcelona i dinar a un restaurant de la ciutat; i una estada d’una nit en habitació doble amb vistes al mar a l’Hotel Atenea Port amb esmorzar, accés a l’spà i dinar en un restaurant de Mataró. També s’oferiran activitats culturals i d’oci per descobrir la ciutat.

 


El sorteig es farà a l’Oficina de Turisme de Mataró i l’organització contactarà amb els guanyadors per comunicar-los que han estat premiats. Aquesta iniciativa compta amb la col•laboració del Càmping Barcelona, l’Hotel Atenea Port, el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, i l’Oficina de Turisme de Mataró.