Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró es reivindica com a bressol de Puig i Cadafalch a les fires modernistes de Terrassa i Barcelona

Escoltar

Mataró es reivindica com a bressol de Puig i Cadafalch a les fires modernistes de Terrassa i Barcelona

La ciutat busca incrementar les xifres de turisme cultural

Mataró segueix promocionant la ciutat a diversos esdeveniments turístics i, durant aquest mes de maig, participarà en dues fires modernistes més per tal de difondre els atractius del patrimoni local i els recursos turístics que la ciutat ofereix als visitants.

 


La primera cita és aquest proper cap de setmana, a Terrassa. L’Ajuntament participa a la 15a edició de la Fira Modernista de Terrassa i ho fa amb un estand compartit amb l’Ajuntament d’Argentona per fomentar la línia de cooperació en la difusió del patrimoni modernista entre els dos municipis, sobretot l’obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch. Així doncs, es presentarà als visitants tot el catàleg de rutes, visites guiades i audioguiades, i les activitats que s’han organitzat en motiu de l’Any Puig i Cadafalch, i també l’oferta d’activitats nàutiques i del front marítim, així com l’oferta gastronòmica, comercial, d’allotjament, d’oci i de lleure. La Fira Modernista de Terrassa, declarada festa local d’interès turístic per la Generalitat, té lloc els dies 13 i 14 de maig, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h al Raval de Montserrat i carrers de l’entorn.

 


El segon esdeveniment promocional en què participarà Mataró aquest mes de maig és la XIII Fira Modernista de Barcelona, que organitza l’associació de comerciants CorEixample i l’Ajuntament de Barcelona del 26 al 28 de maig a diversos carrers del centre (c/ Girona entre Consell de Cent i Diagonal, i mercat de la Concepció). En aquesta ocasió l’Ajuntament de Mataró participarà juntament amb els d’Argentona i Canet de Mar per promocionar conjuntament el modernisme al Maresme.