Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró fa entrega de 26.936 euros a la Fundació Joan Petit-Nens amb càncer

Escoltar

Mataró fa entrega de 26.936 euros a la Fundació Joan Petit-Nens amb càncer

A més de l’acte central del passat 4 de juny, durant tot l’any 2016 s’han fet activitats


L’alcalde, David Bote, i el president del Club d’Hoquei Mataró, Josep Fontdeglòria, han fet entrega d’un xec de 26.936 euros a Joan Torné, president de la Fundació Joan Petit-Nens amb càncer, en representació d’aquesta entitat. Aquesta quantitat s’ha recaptat durant el 2016 amb diferents activitats organitzades a Mataró i sobretot a l’acte central, el passat 4 de juny, quan es va celebrar la 16a edició de la Festa Torneig d’hoquei patins Joan Petit-Nens amb càncer. 

 


A l’acte d’entrega també ha intervingut el regidor d’esports, Josep Maria Font, que ha donat la benvinguda als assistents.

 


La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer impulsa cada any a una població diferent de Catalunya aquest esdeveniment solidari i esportiu, que recull fons per a la investigació del càncer infantil. La trobada consisteix en un torneig d’hoquei patins, dirigit a petits jugadors i jugadores de 3 a 6 anys. A més, s’organitzen altres activitats, no només durant la mateixa jornada sinó tot l’any, per implicar la ciutadania, el teixit associatiu, el sector empresarial i els agents socials del territori. L’objectiu és donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als equips de recerca científica dels hospitals catalans en busca de nous tractaments preventius, pal·liatius i curatius.

 


A Mataró, la 16a edició de la Festa Torneig es va celebrar el passat 4 de juny al pavelló municipal Teresa Maria Roca i Jaume Parera amb la participació de 330 infants i 70 entrenadors de 34 clubs diferents.

 


Durant tot l’any també s’han fet altres activitats com l’hora del conte, la recaptació d’una obra de teatre i una cursa o la instal·lació de paradetes informatives i de venda, entre d’altres.

 


El Club Hoquei Mataró ha fet material de marxandatge (calendaris, colls, contes i clauers) que han venut durant tot l’any.

 


La recaptació de Mataró es destina enguany a tres iniciatives: els estudis sobre tumors cerebrals en càncers infantils de l'Hospital de la Vall d'Hebron, els estudis sobre la valoració cardiovascular en nens que han rebut quimioteràpia de la Unitat de Cardiologia de l'Hospital de Sant Pau, i a les Jornades d'ajuda i suport en situació pal·liativa infantil.