Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró organitza un acte de cloenda per als participants en les activitats de Gent Gran Activa

Escoltar

Mataró organitza un acte de cloenda per als participants en les activitats de Gent Gran Activa

L’acte es farà el 27 de juny al Cafè de Mar



El curs 2017-2018 també ha acabat per als participants en les activitats que s’organitzen des de la regidoria de Sanitat, Salut, Consum i Gent Gran – Programes de Gent Gran Activa. Per aquest motiu s’ha organitzat un acte de cloenda que se celebrarà el proper 27 de juny, a la sala d’actes del Cafè de Mar, on assistirà el regidor de Sanitat, Salut, Consum i Gent Gran, Joan Vinzo, i les persones participants a les diferents activitats i comissions actives als que es vol agrair la seva implicació. 




Durant l’acte, obert a tota la ciutadania, està prevista l’actuació d’un grup de gòspel de gent gran que s’ha creat aquest últim trimestre del curs gràcies a la col•laboració entre els Programes de Gent Gran Activa i l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) i Direcció d’Ensenyament. El nom d’aquest grup, del qual en formen part una trentena de persones, és “Golden Gospel Choir”.




El Consell Municipal de la Gent Gran de Mataró, que es reuneix trimestralment disposa de quatre comissions de treball que són les següents i on hi col•laboren més de 50 persones:




-Comissió de cultura



-Comissió de qualitat de vida



-Comissió de ràdio i mitjans de comunicació



-Comissió de memòria històrica




Els Casals Municipals de la Gent Gran de Mataró, actualment són una desena, acullen tot tipus d’activitats i tallers durant el curs que enguany han mobilitzat a més de 800 persones. La Gent Gran activa de la ciutat pot fer des de cursos d’informàtica, escacs, coral, teatre, tallers de memòria, patchwork i relaxació, entre d’altres.




Mataró, ciutat amiga de les persones grans




El darrer Ple, celebrat l’1 de juny, va aprovar per unanimitat la sol•licitud a l’Organització Mundial de la Salut de l’adhesió de Mataró a la Xarxa mundial de ciutats amigues de les persones grans amb l’objectiu de treballar conjuntament amb la ciutadania per aconseguir un entorn que fomenti l’envelliment actiu de la població de la ciutat.