Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró posa en marxa dues pantalles informatives digitals a la via pública

Escoltar

Mataró posa en marxa dues pantalles informatives digitals a la via pública

Els panells són un element de promoció de la ciutat i del comerç en el marc d’un projecte FEDER

L’Ajuntament ha posat en marxa en fase de proves dues pantalles informatives digitals a la via pública que tenen com a objectiu principal ser punts informatius i de difusió de les activitats de caire comercial, d’oci, cultura i, en general, de promoció de ciutat.

 


Estan situades als dos principals accessos a la ciutat: a l’entrada per la Porta Laietana -a la confluència del Camí Ral i l’avinguda del Maresme-, i a l’entrada per la plaça de França -a la Via d’Europa-.

 

 

De moment, les pantalles funcionen en fase de proves i donen un missatge de benvinguda a Mataró en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i anuncien diverses campanyes de promoció de ciutat. En un futur està previst que aquests panells també informin d’afectacions importants de trànsit i d’esdeveniments d’agenda destacats, entre d’altres.

 

 

Les dues pantalles són de leds multicolor, de 2048 x 1536 mm, amb una estructura de caixó i un suport de 2,5 m. La instal·lació ha anat a càrrec de l’empresa Dilart i ha tingut un cost de 35.000 €, IVA inclòs, subvencionat en un 50 % pels Fons FEDER – Fons Europeu de Desenvolupament Regional.