Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró promociona la seva oferta turística a FITUR 2017

Escoltar

Mataró promociona la seva oferta turística a FITUR 2017

En el marc de la fira lliuren les certificacions de qualitat a les platges del Callao i del Varador

Mataró dóna a conèixer aquests dies la seva oferta turística als professionals i visitants de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra a Madrid del 18 al 22 de gener.

 


La ciutat presenta i promociona la seva oferta, conjuntament amb d’altres destinacions, a l’estand institucional de l’Agència Catalana de Turisme i sota el paraigües de la Diputació de Barcelona, dins la marca “Costa Barcelona”.

 


L’Ajuntament de Mataró, assisteix a aquesta nova edició de FITUR amb l’objectiu de divulgar l’oferta cultural, gastronòmica, d’allotjament i patrimonial de la ciutat i també, molt especialment, l’Any Puig i Cadafalch, per fer difusió dels actes que es realitzaran en commemoració del 150è aniversari del naixement de l’arquitecte mataroní i del centenari del seu nomenament com a president de la Mancomunitat.

 


L’Any Puig i Cadafalch aporta un context excepcional per a la promoció turística de la nostra ciutat i per extensió, del Maresme i del Modernisme. És per això que, a més de donar a conèixer els punts d’atractiu turístic del municipi, es posarà èmfasi en la promoció de les rutes i visites turístiques “El Triangle Modernista al Maresme”, “El Modernisme a Mataró” i la “Ruta Puig i Cadafalch Mataró – Argentona”.

 


Aquesta és la 37a edició de FITUR, una de les cites més importants del món del turisme i punt de trobada de més de 9.000 empreses i entitats expositores (institucions promotores, empreses operadores, hotels, agències de viatges, consultories i experts en la gestió i desenvolupament turístic internacional). La darrera edició de la fira va comptar amb la participació de 164 països i regions, i més de 230.000 participants, dels quals 124.000 eren professionals del turisme.




L´Agència Catalana de Turisme presenta en un estand multisensorial un conjunt d’experiències diverses per gaudir a Catalunya. Aquest estand incorpora un vídeo amb imatges de Catalunya, i amb moviment, fragàncies i canvis de temperatura, amb l’objectiu que els visitants experimentin la vivència de visitar Catalunya de la forma més real possible.




Enguany, la sostenibilitat serà un valor transversal en el model turístic de Catalunya, arran de la declaració de la Comissió Europea de les Nacions Unides del 2017 com a Any del Turisme Sostenible per al Desenvolupament. Per aquest motiu l’estand està construït bàsicament amb fusta i la majoria de materials utilitzats són renovables i reciclables.





 






Certificacions Q de qualitat


En el marc de FITUR, ahir dijous 19 de gener el Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) va celebrar la “Noche Q 2017” on es van atorgar els diplomes de reconeixement a aquelles organitzacions turístiques que durant el 2016 han certificat o renovat la marca de qualitat. La regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, va recollir els diplomes acreditatius de les platges del Callao i del Varador que van renovar la certificació.


El reconeixement Q de Qualitat turística aporta prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigorositat i promoció, a partir d’unes auditories estrictes que garanteixen uns serveis de qualitat, seguretat i professionalitat per garantir la millor experiència turística possible als clients.