Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró ret homenatge a Miquel Biada amb motiu del 169è aniversari del primer ferrocarril de la península

Escoltar

Mataró ret homenatge a Miquel Biada amb motiu del 169è aniversari del primer ferrocarril de la península

Aquest cap de setmana també se celebra la fira Mataró Tren al TecnoCampusL’alcalde, David Bote, ha presidit avui, 28 d’octubre, l’ofrena floral davant el monument en honor a Miquel Biada amb motiu del 169è aniversari del primer ferrocarril de la península. 
Amb aquest acte institucional la ciutat ret homenatge a l’impulsor del primer tren que va cobrir el trajecte Barcelona-Mataró el 28 d’octubre de 1848. També han assistit a l’ofrena floral regidors de l’Ajuntament, representants del Cercle Històric Miquel Biada i familiars del mataroní il•lustre.
L’ofrena floral està emmarcada dins el programa d’actes del 169è aniversari del ferrocarril, que també inclou la celebració de la fira Mataró Tren. L’esdeveniment s’ha traslladat al TecnoCampus i, amb l’objectiu de posicionar aquesta fira com a referent de les fires de l’àmbit de l’oci ferroviari de Catalunya, aquest any s’ha ampliat l’oferta d’activitats -tant en nombre de propostes com en la tipologia- per poder arribar al sector especialitzat i professional i al públic en general.