Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró se suma a la Costa Barcelona Week amb més de 20 experiències turístiques i culturals

Escoltar

Mataró se suma a la Costa Barcelona Week amb més de 20 experiències turístiques i culturals

Cinc bloggers especialitzats en turisme familiar passaran un dia a la ciutat per conèixer l’oferta

La Costa Barcelona Week és una nova iniciativa que pretén donar a conèixer els diferents atractius turístics de sis comarques de la província: Maresme, Alt Penedès, Garraf, Baix Llobregat, Vallès Oriental i Vallès Occidental. Fins al 21 de maig s’organitzaran més de 150 activitats adreçades tant a professionals del sector com al públic en general.

 


Es tracta d’una acció promocional impulsada per la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona i Turespaña, amb un triple objectiu: posicionar la marca turística Costa Barcelona en els diferents mercats emissors de visitants, tant nacionals com internacionals; donar a conèixer entre els ciutadans la nostra oferta turística (patrimoni modernista, platges, activitats nàutiques, shoppping...) i generar sentiment de pertinença en el públic resident en aquestes comarques.

 


Per fer realitat aquest projecte i donar a conèixer la marca turística Costa Barcelona, del 12 al 21 de maig, es duran a terme diverses accions adreçades tant al públic en general com a professionals del sector turístic.

 


 


Propostes per a famílies


En el marc de la Costa Barcelona Week, Mataró oferirà més de vint propostes turístiques i culturals, algunes de les quals coincidint amb la Nit dels Museus, que aquest any se celebra el 20 de maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Rutes guiades, visites teatralitzades, exposicions, tallers en família als museus, cercavila de gegants i nans, fires, Romeria Rociera... activitats per a tot tipus de públic i per a tots els gustos. Totes les activitats es poden trobar a www.costabarcelonaweek.cat.

 


Pel que fa als professionals, es duran a terme tres jornades de debat en diversos municipis, es rebrà la visita d’operadors que encara no treballen amb la destinació i també de bloggers espanyols, britànics, francesos i alemanys.

 


 


Cinc bloggers visitaran la ciutat


Mataró acollirà el trip We are family, amb cinc bloggers especialitzats en turisme familiar (Viajares, Just go places, Posetavalise, Herzanhirn i Freibeuter-reisen), que el dimarts 16 de maig faran una estada a la ciutat.

 


La visita començarà amb una activitat nàutica i inclourà una passejada pel centre de la ciutat per conèixer la zona comercial i descobrir els espais i edificis més emblemàtics. El recorregut també els portarà fins a l’Ajuntament, on hi ha exposats la Família Robafaves i els nans, i a la Nau Gaudí, on se’ls presentarà l’activitat familiar Arcs de Gaudí.

 


Els cinc bloggers, que s’allotjaran a l’Hotel Atenea Port Mataró, també tindran l’oportunitat de conèixer l’oferta d’activitats per al públic familiar de Mataró. Així doncs, la jornada acabarà amb un sopar en un restaurant mataroní amb bona oferta per al públic familiar.