Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró tornarà a acollir el cicle de Cinema Lliure a la Platja

Escoltar

Mataró tornarà a acollir el cicle de Cinema Lliure a la Platja

"El rei borni" i "Ma vie de Courgette" seran els films que es projectaran a la Platja del Varador en el marc de la 6a edició de la mostra gratuïta de cinema independent

Del 29 de juny al 3 d'agost arriba la 6a edició de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent que ja s'ha convertit en una de les cites més esperades de l'estiu i que es fa a Barcelona, Badalona, el Prat de Llobregat i la capital del Maresme. A la platja del Varador es podrà veure la producció catalana “El rei borni” el 15 de juliol i “Ma vie de Courgette” (Suïssa, França) el 24 de juliol, dins la programació de Les Santes. El cicle està organitzat per l’Associació Medusas, amb la col·laboració de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

 


Totes les pel·ícules programades a Cinema Lliure a la Platja tenen alguna cosa en comú: són cintes de cinema independent de qualitat que han passat per algun altre festival. La mostra no només és un aparador cinematogràfic, sinó també una plataforma per a festivals. Cinema Lliure aposta cada any per films produïts i realitzats a casa nostra, alhora que promou la visibilitat de pel•lícules de diferents nacionalitats que han obtingut un bon reconeixement per part del públic i de la crítica en els seus respectius països així com en diferents festivals.

 


Las pel·ícules programades a les diferents ciutats aquest any són: “El rei borni” (Espanya), “Bar Bahar” (Israel, França), “María y los demás” (Espanya), “Ma vie de Courgette” (Suïssa, França), “Boi Neon” (Brasil), i “Sing street” (Regne Unit).

 


Totes les sessions de Cinema Lliure 2017 començaran a les 21 h amb música a càrrec d’iCAT per animar l'ambient. Quan s’amagui el sol, perquè la projecció pugui ser òptima, s'emetrà un curtmetratge seleccionat per Filmets (Badalona Film Festival).. A continuació, es veurà la pel•lícula programada. Totes les cintes de la mostra s'emeten en versió original amb subtítols en castellà i amb subtítols en anglès per a les pel·ícules catalana i espanyoles.

 
Sessió familiar Kids


Una de les novetats d'aquesta edició és l'ampliació de la programació de la sessió familiar "Kids" a les platges de Badalona, Mataró i el Prat de Llobregat.

 


L'objectiu d'aquesta sessió especial és convidar a les famílies a gaudir del cinema de qualitat a la platja per iniciar els més petits en el món del cinema independent, compartint-lo en família. Aquest any, per a la sessió familiar "Kids", s’ha seleccionat el film d’animació "Ma vie de Courgette".

 


Durant l'estiu passat més de 30.000 persones van gaudir de Cinema Lliure a la Platja convertint la mostra en un punt de trobada, una taula de debat i un ritual de les nits d'estiu de Barcelona, Badalona, Mataró i el Prat de Llobregat.