Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 2.000 persones visiten el TecnoCampus en la jornada de portes obertes

Escoltar

Més de 2.000 persones visiten el TecnoCampus en la jornada de portes obertes

L'oferta per al curs 2017-2018 es manté en dotze titulacions i quatre dobles titulacions de grau

Més de dues mil persones, entre futurs estudiants i familiars i amics que els han acompanyat, han visitat aquest dissabte 22 d’abril el TecnoCampus en el marc de la jornada de portes obertes. Es tracta d'una cita anual en la qual els futurs estudiants de grau coneixen les instal·lacions i assisteixen a les trobades amb els coordinadors de grau, encarregat d'explicar-los la tipologia dels estudis que els interessen i la manera com s'imparteixen al TecnoCampus. 

 


L’oferta acadèmica de graus universitaris per al proper curs 2017-2018 es manté com la del curs actual, una vegada dut a terme el procés de creixement que, en els darrers cinc anys, ha permès al TecnoCampus duplicar la xifra d’estudiants, fins als 3.159 actuals. S’oferten un total de dotze titulacions i quatre dobles titulacions de grau dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut.

 


El TecnoCampus ofereix com a factor diferencial una aposta decidida pel foment de l’emprenedoria i per la professionalització. El fet que el campus universitari estigui integrat en un parc tecnològic on s’ubiquen 120 empreses facilita tant la inserció laboral dels estudiants com el suport als que durant els estudis volen posar en marxa un projecte de negoci. La xarxa d’empreses es completa amb més de 700 convenis amb empreses de fora de parc on els estudiants poden fer pràctiques i, eventualment, entrar-hi a treballar.

 


En els darrers anys, la internacionalització ha estat una altra aposta del TecnoCampus. S’han incrementat significativament els acords amb universitats estrangeres on els estudiants poden fer estades durant la seva formació. Concretament, actualment el TecnoCampus té firmats 105 convenis amb universitats de 34 països.