Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 600 estudiants del TecnoCampus es graduen aquesta setmana

Escoltar

Més de 600 estudiants del TecnoCampus es graduen aquesta setmana

Els actes de graduació de 12 titulacions se celebren entre avui i divendresL’Auditori del TecnoCampus acull des d’avui dimecres 28 de juny i fins divendres 30 de juny els actes de graduació de la promoció 2016-2017. 610 alumnes finalitzen aquest any els seus estudis als tres centres universitaris del TecnoCampus. Es tracta de la promoció més nombrosa dels últims anys, com a conseqüència de l’increment del nombre d’estudiants universitaris, que s’ha triplicat des de la inauguració del TecnoCampus el 2010 i ja supera els 3.000.

 


A l’Escola Superior Politècnica es graduen: 123 alumnes del Grau en Mitjans Audiovisuals; 29 en Enginyeria Electrònica; 39 en Enginyeria Mecànica i 27 en Enginyeria Informàtica.

 


Pel que fa a l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, 72 estudiants es graduaran en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, 56 en Màrqueting i Comunitats Digitals, 4 en la doble titulació en Administració d’Empreses i Màrqueting, 23 en Turisme, 52 en la doble titulació en Administració d’Empreses i Turisme, i 28 estudiants acabaran el Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació.

 


L’Escola Superior de Ciències de la Salut gradua enguany 89 estudiants en Infermeria i 69 en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

 


Avui dimecres se celebraran els actes de graduació dels estudiants de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, demà els de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i divendres els de l’Escola Superior Politècnica. Els horaris de les graduacions són:
Dimecres 28 de juny:


-A les 17 h. Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport


-A les 19.30 h. Grau en Infermeria
Dijous 29 de juny:


-A les 16 h. Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, Màster Emprenedoria i Innovació


-A les 18 h. Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals, doble grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals


-A les 20 h. Grau en Turisme i Gestió del Lleure i doble grau en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació
Divendres 30 de juny:


-A les 17 h. Grau en Mitjans Audiovisuals


-A les 19.30 h. Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, i Grau en Enginyeria Mecànica