Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Núria Moreno presideix en funcions el Consell d’Administració de PUMSA

Escoltar

Núria Moreno presideix en funcions el Consell d’Administració de PUMSA

El Consell d’Administració de Promocions Urbanístiques de Mataró (PUMSA) va donar compte dimarts passat, dia 7, de la renúncia de la regidora Núria Calpe (CiU) com a presidenta de l’empresa municipal d’urbanisme.

 


Calpe va presentar la renúncia a la presidència de PUMSA el dilluns 6 de novembre. S’emmarca en la renúncia a les competències delegades de Govern que el 5 d’octubre va presentar del grup municipal de CiU, trencant l’acord signat amb el PSC per al mandat 2015-2019. Mentre no es produeixi un nou nomenament al capdavant de la presidència de PUMSA, exercirà aquestes competències la vicepresidenta de l’empresa municipal, Núria Moreno (PSC).
El Consell d’Administració també va aprovar, amb l’únic vot en contra de la CUP, la proposta de cessament de Jordi Vallhonrat com a gerent de PUMSA i la revocació de poders atorgats a favor seu.
Provisionalment, l’interventor municipal de l’Ajuntament i actual director econòmic financer de PUMSA, Josep Canal, exercirà els poders i facultats a efectes de signatura (poders de representació) per donar curs a la gestió ordinària de l'empresa fins que es nomeni una nova persona en la gerència. Aquest acord va ser aprovat amb els vots a favor del PSC, CiU, ERC, C’s, PP, PxC i ICV-EUiA. Els representants de VOLEMataró i la CUP van votar-hi en contra.