Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA comença obres de millora de l’aparcament soterrat de la plaça de les Tereses

Escoltar

PUMSA comença obres de millora de l’aparcament soterrat de la plaça de les Tereses

L’Ajuntament va municipalitzar la gestió del pàrquing el passat febrer

L’empresa municipal d’Urbanisme, PUMSA, ha començat les obres de millora de l’aparcament soterrat de la plaça de les Tereses. La primera actuació és la millora de la sortida de vehicles. Els treballs, ja iniciats, consistiran en l’ampliació de la rampa actual. Per fer-ho serà necessari inutilitzar el pas de vianants i substituir la porta de tancament nocturn de la rampa de sortida de vehicles.



A més, està previst que dilluns dia 10, de manera puntual, l’entrada i sortida de vehicles a l’aparcament és faci per la rampa d’entrada sota control de personal.



El passat 2 de febrer, l’aparcament soterrat de la plaça de les Tereses va passar a ser explotat per l’Ajuntament, i el Ple municipal va aprovar encarregar la gestió del servei a l’empresa municipal PUMSA. El pàrquing, que té 347 places de rotació, va ser construït l’any 1975 i ha estat gestionat i explotat de manera indirecta durant 40 anys mitjançant una concessió, ja finalitzada.



Aquesta és la primera actuació d’un seguit de treballs previstos per actualitzar les instal·lacions, millorar la conservació, situar les places per a persones de mobilitat reduïda a la planta -1 (les places més properes a la sortida i on hi ha els caixers), o crear places per a vehicles elèctrics. Es preveu que els primers treballs de millora, d’un cost aproximat de 10.000 € (IVA no inclòs), finalitzin a finals del mes d’abril.



L’aparcament no deixarà de donar servei al ciutadà durant aquest període d’obres.