Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les bases per a participar al segon Concurs de Microteatre

Escoltar

S’obren les bases per a participar al segon Concurs de Microteatre

El teatre tornarà a instal·lar-se en espais no habituals els dies 18 i 19 de novembre



La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases de participació al segon concurs Microteatre Mataró que es durà a terme els propers 18 i 19 de novembre a espais emblemàtics de la ciutat. 




Les bases regulen que al concurs s’hi poden presentar persones majors de 16 anys de forma individual o col·lectiva. La data màxima de lliurament de les propostes és el 28 de setembre i s’haurà d’efectuar a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró (c. de Sant Josep, 9).




El jurat que seleccionarà les obres a representar estarà format per tres persones de relleu en l’àmbit de les arts escèniques. Les obres participants, horaris i espais es faran públiques el proper 19 d’octubre.




S’atorgaran 3 premis de votació popular entre totes les obres representades. El primer premi de 300 euros, el segon premi de 200 euros i el tercer premi de 100 euros.




El públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles i podrà votar la qualitat dels espectacles, tot decidint amb els seus vots els premis a través de les butlletes de participació que podran dipositar en unes capses que trobaran a cada espai d’actuació.




A la passada edició s’hi van presentar prop d’una vintena de propostes, de les quals 17 van participar al concurs. Les guanyadores del primer, segon i tercer premi van ser “Encaixes” de Maria Codony, “Valents, imprudents i covards” d’Enric Lucena i “Germans” d’Anna Piqué, respectivament.