Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una delegació de la ciutat agermanada de Cehegín visitarà Mataró aquest cap de setmana

Escoltar

Una delegació de la ciutat agermanada de Cehegín visitarà Mataró aquest cap de setmana

La Sociedad Musical de Cehegín oferirà un concert al Teatre Monumental aquest dissabte 16 de desembre

Una representació de la ciutat agermanada de Cehegín visitarà aquest cap de setmana Mataró amb motiu del concert que la Sociedad Musical de Cehegín oferirà al Teatre Monumental aquest dissabte 16 de desembre a les 17.30 h. L'entitat murciana celebrarà aquest acte del seu 25è aniversari a la ciutat atès que Cehegín i Mataró estan agermanades des del 1993.


L’alcalde, David Bote, té previst d’oferir una recepció institucional aquest dissabte a les 16 h a la delegació de Cehegín, encapçalada per l’alcalde del municipi, José Rafael Rocamora. Està previst que també hi assisteixin, entre d’altres, el president de la Sociedad Musical de Cehegín, José Francisco Ruiz; el director de l’entitat, Rafael González; i el president de l’Associació Cultural Virgen de las Maravillas, Domingo de la Ossa.


L’Oficina de Turisme de Mataró ha organitzat una ruta turística perquè la delegació de Cehegín tingui l’oportunitat de conèixer els principals atractius patrimonials de la ciutat. Així doncs, durant el matí visitaran, entre d’altres, la Nau Gaudí i la Casa Coll i Regàs i també faran un recorregut pel centre històric, on veuran el Conjunt dels Dolors. També al matí està previst que visitin la Parròquia de Maria Auxiliadora, acompanyats per representants de l’Associació Cultural Murciana Virgen de las Maravillas.


Enguany l’Ajuntament de Mataró ha celebrat dues trobades amb ciutats agermanades. A més a més d’aquesta trobada amb Cehegín, el 26 de setembre el Servei de Promoció de Ciutat i Comerç es va reunir amb una representació del Comitè de Jumelage de Créteil amb motiu de la participació de Mataró a la fira de Turisme Top Resa de París.