Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena de persones reben reconeixement públic durant la celebració del Dia de la Policia Local de Mataró

Escoltar

Una trentena de persones reben reconeixement públic durant la celebració del Dia de la Policia Local de Mataró

L’alcalde, David Bote, ha presidit avui l’acte amb motiu del Dia de la Policia Local de Mataró, que ha tingut lloc a l’Auditori del Centre de Congressos del TecnoCampus. A l’acte han intervingut la regidora de Via Pública, Núria Moreno, i el cap de la Policia Local, Mateo Sánchez.



El Dia de la Policia Local té lloc el tradicional lliurament de medalles al mèrit professional i reconeixements públics a aquelles persones que hagin destacat per la seva actuació i/o col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública o bé pels anys de servei desenvolupats al cos. En concret, avui es feia reconeixement públic a una trentena de persones, entre membres de la Policia Local i altres cossos policials, treballadors de diferents serveis municipals i ciutadans. Algunes de les persones reconegudes han excusat la seva absència a l'acte.

 


 


Lliurament de felicitacions



L’acte ha començat amb el reconeixement i felicitació pública per actuacions que destaquin notòriament del nivell normal en el compliment del servei, o que pel seu risc o l’eficàcia dels resultats s’han de considerar meritòries.



Enguany s’han atorgat felicitacions públiques a diferents tècnics municipals: J. Ninou, tècnic del Servei de Mobilitat; E. Mancera, tècnica del Servei de Comunicació; A.M. Molist, cap del Servei de Desenvolupament i organització de la Direcció de Recursos Humans; i M.A. Palacios, cap de la Secció de Salut del Servei de Salut i Consum.




També han rebut felicitació pública E. López, D. García i M. Sánchez, per la col·laboració ciutadana que van oferir en pro de la seguretat pública.




Així mateix, s’ha reconegut el treball de col·laboració als vigilants de seguretat F. Prados i L.M. Hidalgo, especialitzats en formació en defensa personal; al degà de Col·legi d’Advocats de Mataró, J.J. Naveira; a M.Mendias, agent del Cos Nacional de Policia, i a J. Cornellà, caporal de la Unitat de Policia Científica de l’ABP del Cos de Mossos d’Esquadra de Mataró.




Per acabar amb les felicitacions públiques, enguany s’ha posat en valor especialment el treball de 15 agents i dos sergents de la Policia Local.





Condecoracions




Aquest any s’ha lliurat una medalla al mèrit professional de primera categoria a Carles Santacreu, inspector en cap de la Policia Local de Pineda de Mar. Aquesta condecoració es reserva a aquells membres del cos que evidencien una dedicació constant al compliment dels deures i també per a membres d’altres cossos o persones que hagin destacat per la seva col·laboració amb la Policia Local.



Pel que fa a les medalles al mèrit professional de segona categoria, s’han atorgat a un agent i a un sotsinspector de la Policia Local. Aquesta condecoració es destina als membres de la Policia Local que han evidenciat una dedicació constant en el compliment dels deures del seu càrrec, sobresortint pel seu treball diari, responsable i professional.