Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró inicia obres a l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch per instal·lar les canonades de connexió del nou dipòsit de la ronda de Bellavista

Escoltar

Aigües de Mataró inicia obres a l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch per instal·lar les canonades de connexió del nou dipòsit de la ronda de Bellavista

Les obres d’aquesta primera fase duraran 10 setmanes i afectaran al trànsit

Aigües de Mataró comença aquesta setmana les obres a l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch, en el tram comprès entre el passatge d’Olot i el carrer de la Gatassa, per instal·lar les canonades que connectaran amb el nou dipòsit que es construirà a la ronda de Bellavista.




Les obres s’emmarquen en un projecte que inclou la construcció d’un dipòsit de 7.000 m³ d’aigua que s’ubicarà a la ronda de Bellavista; la instal•lació de dues canonades principals que connectaran el dipòsit amb la xarxa d’abastament (una passarà per l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i l’altra per la nova zona a urbanitzar del Sorrall baixant en paral•lel pel lateral de la B-40 fins al carrer de la Cosidora) i la construcció d’un nou espai verd que integrarà el dipòsit al paisatge de la ronda de Bellavista. La inversió conjunta, per part d’Aigües de Mataró, es preveu superior a 6,7 milions d’euros.




Les obres de les canonades es dividiran per trams per tal de reduir les afectacions i molèsties als veïns. En aquesta primera fase es tallarà el trànsit entre el passatge d’Olot i el carrer de la Gatassa durant 10 setmanes mantenint en tot moment el pas lliure per als vianants que podran creuar la zona d’obres amb un pas que s’instal·larà a l’alçada del carrer de València i dues passeres més que estaran subjectes a l’evolució de les obres.






Afectacions al trànsit




Durant les obres, la circulació de vehicles a l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch, el passatge d’Olot i el carrer de la Gatassa, quedarà tallada.




L’horari d’accessos a guals i als garatges privats es limitarà de les 19 a les 8 h, excepte per possibles afectacions puntuals, les quals es comunicaran prèviament. Amb motiu del tall de circulació de vehicles en aquest tram, tots els carrers adjacents a l’obra funcionaran en cul-de-sac.




Per facilitar la mobilitat, durant l’execució de les obres canvien de sentit el carrer de Sant Joan Bosco (entre els carrers de Provença i de Sicília); el carrer de Sicília (entre els carrers de Mallorca i de Sant Joan Bosco); el carrer de Mallorca; la ronda de la Cerdanya (entre el carrer de Burriac i el passatge de l’Empordà) i el carrer de Pla de Bages (entre el carrer de Burriac i el passatge de l’Empordà).



D’altra banda, la pilona del carrer de Rosselló (plaça d’Isla Cristina) restarà oberta mentre durin les afectacions i la cruïlla del carrer de la Gatassa romandrà oberta al trànsit excepte en direcció a la zona de l’obra.




Els recorreguts alternatius per evitar la zona afectada circulant amb vehicle, així com totes les afectacions de l’obra, es poden consultar al web: dipositbellavista.mataro.cat






Altres afectacions




L’execució de les obres d’aquest primer tram també tindrà afectacions en els següents àmbits:




- Subministrament d’aigua: els tancaments previstos seran molt puntuals i només per interconnectar les xarxes existents amb les noves. S’avisarà com a mínim amb 24 hores d’antelació.




- Mataró Bus: afectacions als recorreguts i les parades de les línies 1, 2 i 8.




- Autobusos interurbans: la línia C5 no tindrà afectacions a les parades però sí al recorregut.




- Ubicació dels contenidors de residus. S’habilitaran tres punts de recollida: a l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch (davant la benzinera); a la plaça de Tomàs Ribas i Julià i al carrer de la Gatassa (cantonada avinguda de Josep Puig i Cadafalch).






Informació actualitzada




Totes les afectacions i la informació actualitzada sobre el projecte es pot consultar a través dels següents canals:




- Web http://dipositbellavista.mataro.cat




- Telèfon d’Aigües de Mataró: 93 741 61 00




- Telèfon d’Atenció Ciutadana: 010 (des de fora de Mataró: 807 11 70 10. De 8 a 19h, de dilluns a divendres. Preu de les trucades segons operador).




- Centre Cívic Cerdanyola (passeig de Ramon Berenguer III, 82-84): dimarts de 10 a 13 h.




- Centre Municipal d’Esports El Sorrall (ronda de Josep Tarradellas, 103): primers dimecres de cada mes, de 9.30 a 12.30 h.