Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres per crear una nova zona d'aparcament provisional gratuït destinat a afavorir el comerç del centre

Escoltar

Comencen les obres per crear una nova zona d'aparcament provisional gratuït destinat a afavorir el comerç del centre

Tindrà capacitat per a 79 cotxes i una dotzena de motocicletes

L’Ajuntament comença aquesta setmana els treballs d’arranjament del solar situat entre els carrers de Miquel Biada i de Tetuan per destinar-lo provisionalment a aparcament públic. La zona d’estacionament tindrà capacitat per a79 turismes i per a una dotzena de motocicletes, i es preveu que l’aparcament sigui gratuït amb limitació horària (zona taronja), regulat mitjançant disc horari.

 


Els terrenys, de propietat municipal, ocupen una superfície de 1.950 m². L’Ajuntament hi preveu la reconstrucció de la nau de Can Fàbregas i de Caralt per destinar-la a la Casa de la Cultura Popular. A l’espera que estigui garantida la seguretat jurídica i pressupostària d’aquesta actuació, s’ha consensuat amb la Taula transversal de comerç del Centre en el marc del Pla d'Impuls al Centre destinar el solar a aparcament. La creació d’aquesta bossa d’estacionament permetrà a la vegada pacificar el trànsit als entorns de la plaça de Cuba.

 


El projecte s’ha adjudicat a Obres i Serveis Roig per un import de 85.263 € (IVA inclòs). Preveu la neteja i compactació dels terrenys, l’asfaltat, el marcatge de les places i la instal•lació de quatre punts de llum a façana i dos més sobre pal de fusta. L’estacionament tindrà un accés rodat pel carrer de Miquel Biada i també una sortida per a vianants. Pe resoldre el desnivell respecte el carrer, es construirà un petit mur de contenció a la banda del carrer d’Iluro.

 


Es preveu que les obres puguin estar enllestides abans de Nadal.