Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat de l’Ajuntament de Mataró sobre el servei de recollida de residus

Escoltar

Comunicat de l’Ajuntament de Mataró sobre el servei de recollida de residus

En relació al vídeo gravat per un veí on es pot veure un operari del servei de recollida de residus que buida, i per tant barreja, en el mateix camió el contingut d’un contenidor de paper i cartró i el d’un altre de rebuig recollits selectivament pels ciutadans, l’Ajuntament de Mataró vol fer constar el següent:




- L’Ajuntament ha demanat explicacions a l’empresa FCC, adjudicatària del servei des de 2014, que inicialment atribueix els fets a un episodi puntual.




- Tot i així, conscients que els fets denunciats posen en risc la confiança dels ciutadans en el sistema de recollida selectiva, l’Ajuntament ha decidit obrir un expedient informatiu per aclarir en quin context s’han produït i estudiar possibles sancions.




- L’Ajuntament vetlla pel bon compliment del servei de recollida de residus i prendrà mesures i reclamarà a la concessionària en proporció a les conclusions de l’expedient informatiu.




- Finalment, l’Ajuntament vol agrair la col·laboració i implicació ciutadana en la gestió dels residus i en especial en la recollida selectiva, que tants beneficis aporta al medi ambient i a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.