Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme estrena “Molta Merda” al Teatre Monumental

Escoltar

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme estrena “Molta Merda” al Teatre Monumental

El documental està protagonitzat per Quim Masferrer, que conduirà la presentació

El Teatre Monumental de Mataró serà l’escenari, aquest dijous 14 de juny a les 19h, de l’estrena del documental “Molta Merda”, produït pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM) i presentat per Quim Masferrer. El documental pertany a la campanya de conscienciació “Recicla i guanyaràs” que el Consorci està duent a terme durant tot el curs 2017-2018. Al llarg de prop d’una hora, el popular presentador s’encarrega d’explicar la realitat del reciclatge a la comarca del Maresme i, per extensió, d’arreu de Catalunya.



El documental està dividit en quatre capítols, que es poden visionar de manera independent o que, junts, dibuixen una completa realitat de la gestió de residus. Els quatre blocs temàtics se centren en desmuntar els tòpics relacionats amb el reciclatge, incidir en el cost econòmic de no reciclar, aprofundir en vies de futur per millorar els resultats en els índex de reciclatge i conèixer en profunditat la tasca que fa una planta de valorització de residus de fracció resta.



“Molta Merda” s’ha rodat i muntat durant els primers cinc mesos de 2018. Compta amb guió de l’escriptor premianenc Pep Bras i la realització de Marc Barceló. Quim Masferrer, que dijous farà de mestre de cerimònies durant l’acte d’estrena del documental, aporta el seu particular sentit de l’humor i la seva proximitat als ciutadans i ciutadanes, que acaben convertint-se en personatges importants del documental. Diversos tècnics de medi ambient de diferents ajuntaments consorciats del Maresme hi han participat també, en diferents moments del metratge.



Després de la seva estrena al Teatre Monumental, el CTRSUM vol oferir visionats de “Molta Merda” als diferents ajuntaments consorciats, ja sigui a través de centres educatius o de les regidories de Medi Ambient. A més, el Consorci ha encetat converses amb diferents operadors de televisió per poder difondre’l en l’àmbit català.