Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consultor social Fernando Fantova fa una conferència en la presentació del Pla Local d’Inclusió Social de Mataró 2018-2020

Escoltar

El consultor social Fernando Fantova fa una conferència en la presentació del Pla Local d’Inclusió Social de Mataró 2018-2020

Serà el 15 de març, a les 19 h, a la Biblioteca Pompeu Fabra

El Pla Local d’Inclusió Social de Mataró 2018-2020 es presenta a la ciutadania el proper 15 de març, a les 19 h, en un acte públic a la Biblioteca Pompeu Fabra. La conferència “Els serveis socials davant del repte de la inclusió social: que hi ha algú més?” a càrrec del consultor social Fernando Fantova centrarà l’acte. 




Durant l’acte també hi haurà els parlaments de l’alcalde, David Bote, i del regidor de Benestar Social, Joan Vinzo, així com el passi d’un vídeo que presenta el Pla Local d’Inclusió Social de Mataró 2018-2010 d’una forma dinàmica i amb exemples concrets per posar imatge als sis eixos del document i a les 92 accions que es portaran a terme i que tenen un pressupost municipal de 10.554.035,85 €.





Fernando Fantova (www.fantova.net




Fernando Fantova (Bilbao 1961) treballa des de finals dels anys 70 en processos d’intervenció social amb persones amb discapacitat, desenvolupament comunitari, moviments associatius i promoció de polítiques socials. Habilitat com educador social, és llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació, té un màster en Gestió i desenvolupament de Recursos Humans i és doctor en Ciències Polítiques i Sociologia.




Des de mitjans dels anys 90 treballa com a voluntari i com assessor professional i consultor independent principalment en territori espanyol però també a diferents països de l’Amèrica Llatina en relació amb la gestió d’organitzacions d’acció social, el desenvolupament estratègic del tercer sector i les polítiques públiques de serveis socials. Durant quatre anys (2009-2013) va exercir responsabilitats polítiques i de servei públic en el Govern Basc com a sots-conseller de Serveis Socials i com a director d’una fundació interdepartamental per a la innovació sociosanitària.




Actualment, la seva tasca d’intervenció i consultor social s’orienta preferentment al disseny i acompanyament d’estratègies d’organitzacions del sector públic i del sector voluntari en l’àmbit de les polítiques de benestar i els programes socials en sentit ampli, amb especial interès en la incorporació d’un enfoc comunitari i una gestió eficient sobre la base del coneixement.