Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova una Proposta de resolució per instal·lar una porta automàtica a l’Ajuntament

Escoltar

El Ple aprova una Proposta de resolució per instal·lar una porta automàtica a l’Ajuntament

El Ple ordinari del mes de juny, celebrat el dia 7, va aprovar una Proposta de resolució presentada pel grup municipal de VOLEMataró per a la instal·lació d’una porta automàtica a la planta baixa de l’Ajuntament. La proposta va prosperar amb els vots a favor de tots els grups municipals i l’abstenció del PSC, PP, ICV-EUiA i la regidora no adscrita. 




El text íntegre de la Proposta de resolució és el següent:




“Són moltes les queixes que estem rebent per part dels ciutadans i ciutadanes de Mataró, a l’hora de poder accedir a la planta baixa de l’Ajuntament per realitzar qualsevol tràmit administratiu en les oficines d’Atenció al ciutadà, o per fer alguna pregunta sobre qualsevol tema en concret.




Aquestes queixes són degudes al fet que les portes d’accés a l’interior no són automàtiques, sobretot per facilitar l’accés, ja sigui per persones majors, persones amb diversitat funcional, i o famílies amb cotxets.




Atès que per poder entrar o sortir han de demanar ajuda al conserge, o a qualsevol ciutadà que es trobi a prop.




En definitiva, creiem que seria important que es tinguéssim en compte aquestes incomoditats i dificultats d’accés. Per tal de facilitar els tràmits i/o visites a l’ajuntament a tots els ciutadans/nes de Mataró. Complint amb l’establert a les lleis europees, d’eliminació de barreres facilitant l’accés a la casa Gran, per tothom.




Per aquest motiu, el grup municipal de VOLEMataró, proposa al ple de l’Ajuntament de Mataró, el següent acord:




1.- La instal•lació d’una porta automàtica en la planta baixa de l’Ajuntament, que facilitar l’accés de forma transversal i sense barreres arquitectòniques de cap tipus per a tothom”.