Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Suprem rebutja els recursos de cassació sobre dues sentències que afecten l’arribada d’El Corte Inglés

Escoltar

El Suprem rebutja els recursos de cassació sobre dues sentències que afecten l’arribada d’El Corte Inglés

L’Ajuntament vol reunir-se amb l’empresa per conèixer els seus plans de negoci a la ciutat

El Tribunal Suprem no ha admès a tràmit els recursos de cassació interposats al setembre de 2017 per l’Ajuntament i la Generalitat en relació a dues sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que afecten l’arribada d’El Corte Inglés a la ciutat. L’alcalde, David Bote, va informar ahir de la resposta del Suprem, que esgota la via judicial, en la reunió de la Junta de Portaveus.
Les sentències referides, que daten de juliol de 2017, van estimar contenciosos presentats per l’Assemblea Pagesa del Maresme. En el primer cas es declara nul·la de ple dret l’aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla general d’ordenació de Mataró relativa a l’illa de Fàbregas i de Caralt, on es preveu la implantació del centre comercial. La segona sentència anul·la l’aprovació definitiva de la modificació de l’article 28 del Pla especial del Catàleg del patrimoni arquitectònic i ambiental de Mataró, que permetia el desmuntatge i trasllat de la nau protegida de Can Fàbregas i de Caralt.
El Govern municipal vol reunir-se amb representants d’El Corte Inglés, que tenen la propietat del solar, per conèixer els seus plans de negoci a la ciutat tenint en compte la situació jurídico-administrativa. Paral·lelament, i per encàrrec del Govern municipal, els serveis tècnics de l’Ajuntament ja treballen en el possible encaix urbanístic de l’àmbit.