Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus impartirà un nou grau en Enginyeria en Organització Industrial el proper curs

Escoltar

El TecnoCampus impartirà un nou grau en Enginyeria en Organització Industrial el proper curs

Se suma a l'oferta de graus i màsters que ofereix el centre, adscrit a la UPF

El TecnoCampus, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), començarà a impartir el curs vinent el grau en Enginyeria en Organització Industrial, adreçat a estudiants que tinguin interès tant per les enginyeries com per la gestió empresarial. Es tracta d’un tipus de titulació amb poca oferta al sistema universitari català.

 


El grau, de quatre anys de durada, pretén formar professionals amb coneixements tecnològics que siguin capaços de planificar, gestionar i tenir cura de la qualitat i la innovació en empreses industrials, és a dir, que disposin d'una visió transversal del procés productiu.

 


El TecnoCampus, que tindrà estand propi al Saló de l’Ensenyament del 14 al 18 de març, aposta per una formació enfocada a la professionalització, la internacionalització i l’emprenedoria. Aquest model únic, que integra en un mateix espai un campus universitari i un parc empresarial amb 120 empreses, afavoreix les relacions entre aquests dos àmbits. Així, durant el curs 2017-2018 s’ofereixen més de 2.000 pràctiques i ofertes adreçades als 3.356 estudiants del campus.

 


Pel que fa a la internacionalització, el TecnoCampus té firmats convenis d’intercanvi amb 111 universitats de 34 països. A banda de les beques oficials, la col·laboració amb la Fundació Banc Sabadell permet atorgar cada any deu beques en universitat de fora d’Europa.

 


Finalment, l’emprenedoria és un eix de treball transversal en tots els estudis, i l’impuls a projectes dels estudiants s’ha plasmat en el fet que, en els darrers cursos, dos estudiants del TecnoCampus han guanyat el premi UPF Emprèn. 


Títols de tecnologia, empresa i salut


Agrupats en tres escoles universitàries, s’hi poden cursar 17 graus i dobles graus dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut, a més de dos màsters universitaris i dotze títols de postgrau i màster propis.

 


Entre aquests dotze postgraus i màsters, destaquen els dos màsters universitaris, el d’Emprenedoria i Innovació i el d’Atenció Integrada en la Cronicitat i l'Envelliment, que substitueix el de Cronicitat i Dependència que s’ha impartit els darrers anys. La resta de postgraus i màsters són titulacions pròpies, molt enfocades a satisfer necessitats concretes del mercat laboral.

 


Del 14 al 18 de març el TecnoCampus tindrà stand propi al Saló d'Ensenyament i, el 14 d’abril, se celebrarà la Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants, en la qual se celebren sessions informatives sobre cada grau, sobre les beques disponibles per cursar els estudis i sobre el procés de preinscripció i matriculació.