Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus organitza aquest dissabte la Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants

Escoltar

El TecnoCampus organitza aquest dissabte la Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants

Cada mitja hora es realitzaran visites guiades per les instal·lacions i, al llarg de tot el dia, es faran sessions informatives a càrrec de coordinadors dels graus i estudiants

El TecnoCampus organitza aquest dissabte 14 d’abril la Jornada de Portes Obertes per mostrar als futurs estudiants com serà el seu nou campus universitari, i orientar-los a l’hora de triar grau. De les 9:30 a les 14 h i de les 16 a les 18h, es podran visitar les instal·lacions i informar-se dels estudis. Cada mitja hora es realitzaran visites guiades per les instal·lacions, i al llarg de tot el dia es faran sessions informatives a càrrec de coordinadors dels graus i estudiants actuals. A la web del TecnoCampus es pot accedir a tota la informació sobre la jornada.

 


Agrupats en tres escoles universitàries, al TecnoCampus s’hi poden cursar 17 graus i dobles graus dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut, a més de dos màsters universitaris i dotze títols de postgrau i màster propis. El grau en Enginyeria en Organització Industrial, adreçat a estudiants que tinguin interès tant per les enginyeries com per la gestió empresarial, és la principal novetat d’aquest any pel que fa als graus.

 


El model únic del TecnoCampus, que integra en un mateix espai un campus universitari i un parc empresarial amb 120 empreses, afavoreix les relacions entre aquests dos àmbits. Així, durant el curs 2017-2018 s’ofereixen més de 2.000 pràctiques i ofertes adreçades als 3.356 estudiants del campus.

 


Pel que fa a la internacionalització, el TecnoCampus té firmats convenis d’intercanvi amb 111 universitats de 34 països.