Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus posa en marxa un programa d'emprenedoria en el sector tèxtil-moda

Escoltar

El TecnoCampus posa en marxa un programa d'emprenedoria en el sector tèxtil-moda

La iniciativa està emmarcada en el projecte ReimagineTextile i adreçada a emprenedors del sector tèxtil amb una clara vocació d'innovació

El TecnoCampus posa en marxa un programa d’alt rendiment i d’acompanyament per a emprenedors dins l’estratègia global ReimagineTextile. S’adreça a persones emprenedores que tenen una clara idea de negoci o empreses en fase inicial en el sector tèxtil (moda de vestir, l’esport, complements i la llar), que estan obertes a la innovació tecnològica com a avantatge competitiu.

 


El programa per acompanyament a emprenedors ReimagineTextile s’ha concebut en dues fases; en la primera els equips emprenedors participaran en sessions i workshops impartits per mentors i emprenedors d’èxit del sector, per convertir la idea de negoci en una proposta de valor i descobrir com encaixa en el mercat. Al final de la primera fase, els emprenedors hauran de presentar la seva proposta a un comitè d’avaluació, que seleccionarà els cinc projectes finalistes, que accediran a la segona fase del programa. En aquesta segona fase, els emprenedors rebran acompanyament de forma personalitzada per al llançament del seu projecte al mercat.

 


El programa es desenvoluparà entre els mesos de juny a novembre de 2018 i, en el seu transcurs, els participants disposaran d’un espai d’ús compartit a les instal•lacions del Tecnocampus per treballar el projecte. Els candidats que hi vulguin aspirar hauran de formalitzar la seva candidatura abans del pròxim 18 de maig.

 


ReimagineTextile és l’aposta estratègica pel sector tèxtil que fa l’Ajuntament de Mataró, de la mà del TecnoCampus, el centre tecnològic EURECAT I ASEGEMA L’objectiu de ReimagineTextile és reinventar la indústria tèxtil basada en la innovació i la tecnologia, per esdevenir un hub de la innovació tèxtil. El Maresme concentra gran part de l’ecosistema tèxtil català, amb indústria, serveis de transferència tecnològica i Eurecat,i Escola tècnica de Canet de Mar i el Tecnocampus, com a parc tecnològic que impulsa el talent i l’emprenedoria.

 
Una incubadora per a la innovació i la competitivitat

La Incubadora ReimagineTextile, ubicada al parc tecnològic del TecnoCampus, acull nous projectes empresarials i ofereix una moderna infraestructura plug&play i un catàleg de serveis de valor afegit per ajudar a convertir els projectes en empreses competitives.