Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus programa la 5a edició del campus d'estiu d’Xnergic de robòtica, videojocs, animació 3D

Escoltar

El TecnoCampus programa la 5a edició del campus d'estiu d’Xnergic de robòtica, videojocs, animació 3D

Xnergic, la comunitat per a joves basada en la passió per la tecnologia que impulsa el TecnoCampus, organitza un any més el Campus d'Estiu. Es tracta de la cinquena edició del campus i incorpora alguna novetat com el taller d’animació amb captura de moviments reals.




Els cursos programats es distribueixen en dues quinzenes (del 25 de juny al 6 de juliol i del 9 al 20 de juliol); es fan en horari de matí i s’adrecen a nois i noies de 12 a 18 anys (nascuts entre 2006 i 2000). La inscripció ja està oberta a través de la pàgina www.xnergic.org, amb un 10 % de descompte en els casos de famílies nombroses.

 


Aquests són els cursos programats:

 


• Taller de MotionCapture. Grava els teus moviments i fes-los servir per animar al teu personatge amb l’estudi de captura de moviment al taller de MOCAP.Preu: 220 €.

 


• Animació 3D amb Maya. Aprèn els principis d’animació i a com utilitzar-los. En aquest campus no ens limitem només a les animacions pensades per a videojocs: anem més enllà, sense limitacions, al món de les cinemàtiques i els curts. Preu: 220 €.




• Programació de Videojocs amb blueprintd'Unreal 4. Durant el campus d’estiu aconseguiràs programar diferents jocs de forma senzilla (com ara un FPS), aprofitant les possibilitats gràfiques d’aquest motor. Preu: 220€.

 


• Programació de Videojocs amb Unity 3D. Aprendràs les competències de programació necessàries per crear videojocs utilitzant aquest motor i treballaràs conceptes de disseny de jocs, de programació i de mecàniques. Preu: 220 €.

 


• Robòtica. El campus es divideix en dues parts principals. La primera és per introduir la construcció i programació de forma guiada d’un robot funcional per ser conduït a distància, o sigui, automàtic. I la segona part consistirà en la construcció i programació d’un robot totalment des de zero, per posar-lo a prova en combats contra els robots dels altres equips. Preu: 220 €.