Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus reuneix treballs de recerca tecnològics a la quarta edició de la InstallParty

Escoltar

El TecnoCampus reuneix treballs de recerca tecnològics a la quarta edició de la InstallParty

El TecnoCampus acull el proper divendres 20 d’abril la quarta edició de la InstallParty, una activitat que reuneix estudiants, centres educatius i empreses per posar en comú treballs i projectes tecnològics. Una de les activitats principals és el concurs de treballs de recerca de batxillerat que s’han realitzat en l’àmbit tecnològic. 

 


Hi haurà premi individual per al millor Treball de Recerca, dotat amb un val regal d’Amazon valorat en 200 euros, i un per al centre escolar, que consistirà en dues places per realitzar els tallers del campus d’estiu d’Xnergic.

 


Durant la tarda els assistents podran participar en alguns dels tallers, gratuïts però amb inscripció prèvia, sobre motioncapture, programació de videojocs amb Unity, creació d’ulleres de realitat virtual i animació de videojocs. També hi haurà una zona de demostració de drons i una exposició on empreses d’àmbits com la impressió 3D, els videojocs o la robòtica, entre d’altres, presentaran els últims productes o serveis que estan marcant tendència en el sector. Com a novetat, aquest any hi haurà un torneig d’eSports en dos jocs, OverWatch i League of Legends, obert a tots els estudiants. La competició l’organitzen estudiants del Grau en Disseny i Producció de Videojocs del TecnoCampus i compta amb el suport de l’empresa HP, que facilitarà 16 equipaments per poder celebrar el torneig.

 


La InstallParty és una activitat que s’emmarca dins del moviment Xnergic, una iniciativa impulsada pel TecnoCampus per fomentar les vocacions tecnològics entre joves de 14 a 18 anys que tinguin interès per la tecnologia, o que potser encara no en tenen però volen veure què implica la tecnologia i què se'n pot arribar a fer.