Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elizabet Ruiz pren possessió com a regidora del grup municipal del PSC al consistori

Escoltar

Elizabet Ruiz pren possessió com a regidora del grup municipal del PSC al consistori

Tindrà la cinquena tinença d’alcaldia i les competències en Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran

Elizabet Ruiz Moreno va prendre possessió de l’acta de regidora com a representant del grup municipal del PSC a l’Ajuntament en el Ple municipal celebrat ahir 5 de juliol. La nova regidora substitueix Joan Vinzo, que va morir el passat mes de juny.

Amb la incorporació de Ruiz, el grup municipal del PSC torna a comptar amb cinc regidors que juntament amb l’alcalde, David Bote, governen en minoria l’Ajuntament de Mataró. La resta del consistori està format per l’oposició: 5 regidors de CiU; 4 regidors d’ERC-MES; 3 de Ciutadans; 1 regidora de VOLEMataró; 2 regidors del PP; 2 de la CUP; 1 de PxC; 1 d’ICV-EUiA i 2 regidores no adscrites.

Aquest matí, l’alcalde ha signat els decrets pels quals es resol que la nova regidora, Elizabet Ruiz, és la cinquena tinenta d’alcalde i té les competències en matèria de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública i Gent Gran de l’Ajuntament de Mataró.