Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament assigna nova adreça postal a més de 200 parcel·les del veïnat de Mata

Escoltar

L’Ajuntament assigna nova adreça postal a més de 200 parcel·les del veïnat de Mata

La retolació de 18 camins i la reordenació numèrica de les finques facilita la seva localització, especialment als serveis d’emergència

Un total de 236 parcel·les de la zona agrària i forestal del veïnat de Mata estan en procés de canviar la seva adreça postal, fet que facilitarà, entre altres qüestions, la localització de les finques davant possibles emergències.
Els treballs, coordinats des del Servei de Sistemes d’Informació i Telecomunicacions de l’Ajuntament, es van iniciar arran de l’oficialització, ara fa un any, dels noms de 18 camins del veïnat de Mata, que es van incorporar al Nomenclàtor de Mataró. Amb l’objectiu d’ordenar l’espai agrari i forestal s’estan retolant els nous camins i proporcionant nova numeració a les parcel·les i finques que limiten amb aquests vials.
Aquests treballs permeten als ciutadans propietaris de les finques obtenir una adreça oficial i lògica. Fins ara totes les finques estaven referenciades com a veïnat de Mata i amb una numeració dispersa, fet que dificultava, tant a serveis d’emergència com a serveis logístics, la ràpida localització de cases i activitats. La nova ordenació permet també identificar correctament les finques a les bases de dades municipals tributàries i de padró, eliminant adreces no oficials.
Fins al moment ja s’ha actuat a nou camins on s’han instal•lat les plaques de carrer, i en un total de 154 parcel·les on s’ha canviat l’adreça:
- 24 al camí de les Vinyes d’en Sumells- 32 al camí de les Cinc Sénies- 35 al camí Antic de Mataró a Llavaneres- 17 al camí del Pla del Castell- 13 al camí de Can Llopis- 11 al camí de Can Redeu- 5 al camí de Can Majó- 11 al camí de Cal Pilé- 6 al camí de Can Puig
Encara queden nou camins més i 82 parcel•les per ordenar. Es preveu que els treballs estiguin enllestits al primer trimestre de 2019.