Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament condemna l’agressió masclista a una veïna de Mataró

Escoltar

L’Ajuntament condemna l’agressió masclista a una veïna de Mataró

Els fets van tenir lloc la matinada de dimecres 28 de novembre

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Mataró ha acordat avui condemnar l’agressió que va patir una veïna del municipi la matinada del passat dimecres 28. Els fets van tenir lloc a la carretera de Mata i els Mossos d’Esquadra van detenir el mateix dia al presumpte autor, a qui atribueixen els delictes d’agressió sexual, lesions i resistència i desobediència als agents de l’autoritat.




L’Ajuntament vol manifestar així el rebuig i condemna més absoluta contra aquest fet. La violència masclista és l’expressió més extrema de les desigualtats per raó de gènere, una violació dels drets humans fonamentals i un atemptat contra la llibertat i la dignitat de les persones.




Cal posicionar-se per condemnar i lluitar contra aquests greus fets i treballar per a la seva eradicació des de tots els sectors.




L’Ajuntament vol manifestar el seu suport a la dona agredida i es posa a la seva disposició en la gestió d’aquesta situació. Així mateix, recorda que les dones que ho necessitin poden adreçar-se al CIRD (Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones), on seran ateses per professionals de l’àmbit psicològic i jurídic en tot allò que necessitin.