Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament crea 61 places d’aparcament a la ronda de Sant Oleguer

Escoltar

L’Ajuntament crea 61 places d’aparcament a la ronda de Sant Oleguer

L’espai d’estacionament s’habilita en semibateria al mig de la calçada

L’Ajuntament ha habilitat una zona d’estacionament permanent amb capacitat per a 61 vehicles a la calçada de la ronda de Sant Oleguer, en el tram comprès entre la plaça de Josep Cusachs i el carrer de Tàrrega, en el límit entre els barris de Rocafonda i Vista Alegre. La zona d’aparcament en semibateria s’ha senyalitzat a la part central de la calçada.




D’aquesta manera, la calçada es redueix a un carril per sentit després de suprimir els carrils de gir. S’aprofita també l’excés d’ample del carril d’aparcament que ja existia, on sovint hi havia vehicles en doble filera.




La mesura, que va ser debatuda al Consell de Mobilitat, té com a objectiu reduir el dèficit d’aparcament en superfície en aquesta zona de la ciutat. De retruc, es contribueix a la pacificació del trànsit, ja que l’ample de la calçada a la ronda de Sant Oleguer feia que els vehicles circulessin sovint a massa velocitat.




L’Ajuntament té previst dur a terme altres mesures de millora de l’estacionament a l’àmbit de Rocafonda, com habilitar aparcament nocturn al carril bus de la carretera de Mata.