Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament neteja i desbrossa subsidiàriament la riera de Sant Simó

Escoltar

L’Ajuntament neteja i desbrossa subsidiàriament la riera de Sant Simó

El consistori reclamarà a l’ACA el cost de l’actuació, tal i com es va decidir al Ple

El Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament està enllestint la neteja i desbrossada de la llera de la neteja de Sant Simó per minimitzar riscos davant de possibles aiguats. El regidor d’Espais Públics, Miquel Àngel Vadell, i el regidor de Seguretat, Juan Carlos Jerez, han visitat avui la riera per comprovar l’estat dels treballs de manteniment, que es preveu finalitzar aquesta mateixa setmana.
El Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat el passat novembre una proposta de resolució del PPC, amb esmenes de CiU i ICV-EUiA, per sol·licitar a l’Agència Catalana de l’Aigua com a administració competent l’actuació urgent a les lleres de les rieres de Sant Simó i d’Argentona o, en el seu defecte, reclamar el cost de la neteja.
Els treballs a la riera de Sant Simó, que ja estaven previstos per l’Ajuntament i van començar el 13 de novembre, han tingut un cost de 18.131,85 € (IVA inclòs) i els ha executat l’empresa Heechee, SL per encàrrec municipal. L’Ajuntament demanarà a l’Agència Catalana de l’Aigua que assumeixi les despeses de les feines de manteniment que s’han executat de manera subsidiària, tal i com va aprovar el Ple.