Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament refà la pista poliesportiva de l’Escola Camí del Mig

Escoltar

L’Ajuntament refà la pista poliesportiva de l’Escola Camí del Mig

També se substitueixen els equipaments esportius existents

L’Ajuntament està executant els treballs per refer el paviment de la pista poliesportiva de l’Escola Camí del Mig i substituir l’equipament esportiu de la mateixa. La pista estava en mal estat a conseqüència del pas del temps i l’acció de les arrels dels arbres situats al voltant.
El regidor d’Educació i Equipaments Municipals, Miquel Àngel Vadell, ha visitat avui el centre educatiu per comprovar l’evolució dels treballs.
La superfície d’actuació es de 1.527,80 m². El projecte inclou la substitució del paviment, la realització d’una pantalla perimetral d’un metre de profunditat per evitar noves afectacions de les arrels i l’adaptació de la rampa existent a la normativa d’accessibilitat. També es refarà el marcatge de la pista amb colors diferents per distingir les tres activitats esportives que s’hi realitzen –futbol sala, bàsquet i voleibol–, es col·locaran noves porteries i cistelles de bàsquet.
Els treballs, adjudicats a l’empresa Catalana de treballs i obres, SL per un import de 84.618 € (IVA inclòs) van començar a principis d’abril. Es preveu que el gruix de les obres estigui enllestit a finals de maig, ja que les línies de marcatge es faran setmanes després per garantir l’adherència de la pintura.