Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde fa una recepció oficial als esportistes mataronins que han participat en els Special Olympics

Escoltar

L’alcalde fa una recepció oficial als esportistes mataronins que han participat en els Special Olympics

Els Special Olympics es van celebrar del 4 al 7 d’octubre a la Seu d’Urgell i a Andorra la Vella



L’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Marisa Merchán, van rebre ahir 29 d’octubre, els esportistes mataronins que han participat en els Special Olympics que es van celebrar, del 4 al 7 d’octubre, a la Seu d’Urgell i a Andorra la Vella.





Els esportistes de Mataró que han participat en els Special Olympics són 62 que practiquen diferents esports en el Club Esportiu Fem Esport Mataró (Club FEM), de la Fundació Fedamar amb els equips de bàsquet de Pla d’en Boet i de Valldemia i també del Club de Futbol Sala Ciutat de Mataró.





Pel que fa als resultats obtinguts, l’equip de bàsquet masculí Fedamar Valldemia va aconseguir medalla d’or i l’equip mixt de bàsquet Fedamar Pla d’en Boet va endur-se el bronze. Del Club de Futbol Sala Ciutat de Mataró, l’equip A va aconseguir medalla de bronze, el B va arribar a quarts de final i el C també va tornar a Mataró amb el bronze.





Del Club FEM, l’equip mixt de futbol amb jugadors de l’UD Cirera i del Atlètic del Masnou va quedar en 4a posició. L’equip de bàsquet masculí FEM-UEM Mataró va aconseguir també la 4a posició. Els participants en la disciplina d’atletisme del Club FEM amb el Grup Atlètic Lluïsos Mataró van aconseguir 3 plates i 2 bronzes. I el FEM-Penya l’Esplanada va aconseguir un or i un bronze en petanca.





Durant l’acte, els esportistes van poder explicar l’experiència viscuda i l’organització dels Special Olympics va felicitar la ciutat de Mataró per la implicació que va tenir en l’acte de l’arribada de la flama olímpica el passat 24 de setembre i en l’impuls de l’esport adaptat.