Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde i la delegada del govern es reuneixen per parlar sobre coordinació policial i infraestructures ferroviàries

Escoltar

L’alcalde i la delegada del govern es reuneixen per parlar sobre coordinació policial i infraestructures ferroviàries

ADIF té pendent un projecte per reforçar la via del tren i l’Ajuntament vol estudiar com encaixar-hi el nou pas subterrani de la Ronda Barceló



L’alcalde, David Bote, ha rebut la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, en una visita oficial a Mataró. Durant l’estada, Cunillera ha signat en el llibre d’honor de la ciutat i ha conversat amb membres de l’equip de govern i regidors de l’oposició.



En la reunió que la delegada del govern ha mantingut amb l’alcalde han tractat dos grans blocs: la seguretat i les infraestructures a la ciutat.



Pel que fa a la seguretat, s’ha fet èmfasi en la necessitat de continuar treballant per a una coordinació entre els diferents cossos de seguretat. Pel que fa a les infraestructures, s’ha posat sobre la taula el reforç de les esculleres per part de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) i donar així un millor servei de transport públic, de la línia C1 del tren de rodalies, a la ciutadania. I també s’ha parlat de la futura creació d’una comissió de treball per estudiar la construcció d’un pas de vianants subterrani, a l’alçada de la ronda de Barceló sota les vies del tren, que connecti la ciutat amb el Port de Mataró.