Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep l’equip de waterpolo femení La Sirena CN Mataró pel bronze en la LEN Trophy Final Four

Escoltar

L’alcalde rep l’equip de waterpolo femení La Sirena CN Mataró pel bronze en la LEN Trophy Final Four

Les de Mataró van guanyar contra les italianes del Plebiscito Pàdua per 11 a 8



L’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Marisa Merchán, han presidit la recepció oficial a l'equip sènior femení La Sirena CN Mataró, després d'haver aconseguit la medalla de bronze a la LEN Trophy Final Four de waterpolo. Els partits es van disputar el 13 i 14 d’abril al Centre Municipal d’Esports El Sorrall. 




La Sirena CN Mataró va aconseguir la medalla de bronze de la copa LEN després de superar el Plebiscito Pàdua en un partit molt intens i ajustat que va acabar amb un marcador d’11 a 8 gols.

A diferència de les semifinals, el conjunt amfitrió va sortir a per totes i en un minut i mig ja havia aprofitat les dues primeres jugades de superioritat, amb gols de Marta Bach, des de la boia, i Helena Lloret, de penal. El conjunt italià però va reaccionar i es va posar en un 2-3 i des d’aleshores el partit ha estat molt igualat però amb una superioritat de les sirenes dirigides per Florin Bonca, que amb l’ajuda del públic, van imposar la seva iniciativa i ganes d’aconseguir medalla. Les golejadores locals van ser Laura Vicente, Liana Dance, Helena Lloret, Clara Cambray i Ciara Gison amb dos gols cadascuna i un gol de Marta Bach, recentment triada millor esportiva de Mataró del 2017.




En la pugna pel títol, el Dunaujvaros va sorprendre l’Olympiacos, el gran favorit, i va endur-se la victòria en una final molt ajustada que va acabar per 11 a 13 gols.






La Sirena CN Mataró va guanyar aquest títol l’any 2016 i enguany s’emporta el bronze, uns mèrits esportius que les posiciona entre els millors equips europeus.