Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Marató de Donants de Sang arriba a Mataró en la darrera cita abans de les festes de Nadal

Escoltar

La Marató de Donants de Sang arriba a Mataró en la darrera cita abans de les festes de Nadal

La ciutadania pot anar avui 18 de desembre, de 10 h a 22 h, al Foment MataroníEl Banc de Sang i Teixits, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mataró, l’Associació de Donants de Sang del Maresme i de Creu Roja Mataró, organitza la Marató de Donants de Sang a Mataró. Aquesta acció especial es torna fer al Foment Mataroní, avui 18 de desembre, amb un horari de 12 hores que ha començat a les 10 h i finalitza a les 22 h.
La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana. Per al donant només és un moment, per a molts malalts pot suposar la vida. Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 70 anys que pesi més de 50 quilos. Diàriament es necessiten 1.000 donacions per atendre totes les demandes dels centres sanitaris.
El Banc de Sang i Teixits és l'empresa pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que té com a missió garantir l'abastament i el bon ús de sang i teixits a Catalunya, essent el centre de referència en immunologia diagnòstica i de desenvolupament de teràpies avançades.