Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit de l'Emprenedoria premiarà el 28 de novembre els millors projectes emprenedors del territori

Escoltar

La Nit de l'Emprenedoria premiarà el 28 de novembre els millors projectes emprenedors del territori

Se celebrarà al TecnoCampus, amb l'actor Pep Plaza com presentador de l'acte

La tradicional Nit de l’Emprenedoria que organitzen cada any l'Ajuntament i el TecnoCampus se celebrarà el dimecres 28 de novembre. S’hi farà el lliurament de la divuitena edició dels premis Creatic a l’emprenedoria, que aquest any han registrat un fort augment de la participació, amb 45 candidatures, el doble que l’any passat, que optaran al primer premi (12.000 euros), el segon (6.000) i el tercer (3.000). Els premiats també gaudiran d'altres importants beneficis que els ajudaran a impulsar els seus projectes empresarials: es podran allotjar, amb una bonificació del 50% el primer any, al parc empresarial TecnoCampus, actualment seu de més de 120 empreses.

 


Els Creatic compten per primer cop amb la implicació econòmica de les empreses del parc tecnològic: un total de vuit empreses del parc, a més de BStartup del Banc Sabadell, s’han convertit en mecenes dels premis. Són les empreses CSV Experts i Bytemaster (categoria platinum); FYR Legal, Eignapharma, MinoryxTherapeutics i l’esmentada BStartup (categoria gold); Web Manager Service i Palobiofarma (categoria silver); i Sabática (categoria bronze). Amb el seu suport, aquestes empreses han fet possible augmentar la dotació econòmica dels premis, i mostren així el compromís amb emprenedors que, com ells fa uns anys, fan els seu primers passos.

 


Hi col•laboren, a més dels mecenes dels Creatic, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ i Catalunya Emprèn, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona,Confederació patronal Pimec i la xarxa d’inversors Banc.

 


La Nit també serà el moment per a l’entrega al millor projecte d’emprenedoria del TecnoCampus –s’han rebut quinze candidatures- i per als reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions, que lliura l’Ajuntament.

 


L’acte serà dinamitzat per l’actor Pep Plaza i serà presidit per l’alcalde i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, David Bote.