Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté un home per desobediència i resistència a l’autoritat en negar-se a ser identificat després de fer una pintada

Escoltar

La Policia Local deté un home per desobediència i resistència a l’autoritat en negar-se a ser identificat després de fer una pintada

La Policia Local de Mataró ha detingut aquest migdia un home per un presumpte delicte de desobediència i resistència després d’haver-se negat a ser identificat en relació a l’autoria d’una pintada d’un llaç groc que suposava una infracció administrativa de l’Ordenança general de residus urbans i neteja viària.
A les 12.20 h, la Policia Local ha rebut un avís amb la descripció d’un home que realitzava una pintada en un dels murs del pas soterrani que travessa la carretera N-2 per accedir al passeig Marítim a l'alçada de la riera de Sant Simó. Una unitat policial ha interceptat l’home al carrer de Rafael Carreras, on se li ha demanat identificació com a presumpte responsable d’una infracció administrativa per la realització de la pintada.
L’home s’ha negat a identificar-se i ha oposat resistència a ser traslladat a comissaria, per la qual cosa ha estat detingut per presumpte delicte de desobediència i resistència a l’autoritat. Ja a les dependències policials, ha estat identificat com a B.M.M. Entre les seves pertinences s’ha trobat un esprai de pintura del mateix color que la pintada. Tant el detingut com un dels agents han estat traslladats a l'Hospital de Mataró per ser assistits per lesions lleus.El detingut ha demanat passar a disposició judicial acollint-se al seu dret d'Habeas Corpus. Ha estat traslladat als jutjats de Mataró aquesta mateixa tarda on ha declarat davant el jutge de guàrdia. A les 21.30 h el detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs.